Sa oled siin

Avaleht » Retseptid

Nõiasupp

Vaja läheb:

hakitud suitsupeekonit,

veise-hakkliha,

porgandit,

kuke vm. seeni,

erinevaid ube,

maitsetaimi - iisopit, punet

Prae kergelt pajas või pannil lihad, mõne aja pärast lisa porgandi kuubikud.

Kui on värsked seened, siis praadida ka need, aga sobivad ka kuivatatud kukeseened või puravikud, need siis lisada juba leeme sisse.

Kui lihad ja porgandid - seened praetud, siis lisada vesi ning keevasse vette ka oad.

Kuivatatud aedube võib enne leotada (u 3-6 tundi), siis keevad kiiremini.

Maitsestada iisopi ja punega. Võib lisada ka pipart ja maitse järgi soola.

Loe:E-TAIMERAVI RAAMAT


Taimeravi raamatut saab lugeda kerides avalehte allapoole.Varsti on raamat täendatud kujul ka müügil!Kellel kiiresti vastuseid vaja,saab kodulehelt lugeda! 

 

Ostukorv

Meie kodulehe kaudu saab osta teesid ja maitseaineid ning salve. Edasimüüjatele hinnaalandus, küsige pakkumist!

MEIE TOOTED ON MÜÜGIL

Rakveres

Bio 4You  Rakvere põhjakeskuses

Jõhvis

Promenaadi Talupoes

Keskväljak 7

Jõgeva

Aia-ja Kodukaup 

Põik 

Tallinnas

Haabersti-,Mustakivi- Talu Toidab osakonnas on müügil teed,

ökosahver ,mulla 6 on mõned teed ja ürdisoolad

Väike-Maarja

Taluturg reede ja laupäev

Lahemaal

Oandul RMK  Loodusmajas

KÄSMU POOD Käsmu külas,meremuuseumi vastus

OSTUKORV kodulehel-saab tellida kõiki tooteid!

Meie kodulehel e-poe ostukorvis   on salvid ja maitseainesegud ,karulauguvõie,ürdisoolad,

ka kinkimiseks  sobivaid tooteid .

Verner Luke õlimaalid on kodugaleriis.

Sisenemine